Bierproeverij

Proeven, ervaren en genieten, daar gaat het om bij de biermeneer. Je kunt me kunt inhuren voor een bierproeverij bij jou thuis. Ik kom graag bij je langs om je mee te nemen in de wereld van speciaalbier en er een gezellige avond van te maken. Ik leer je meer over bier, het proeven ervan, de smaken, de achtergrond en de verschillende stijlen. De bierproeverij in het kort:

 • Interactieve bierproeverij met zes bieren bij jou thuis of op de zaak
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Na afloop weet jij perfect hoe je bier het beste kunt proeven
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van extra personeel)
 • €29,50 per persoon (€27 per persoon vanaf 15 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Wil je graag dat mooie proefglas houden? Ook dat kan!
 • Heb je al eens eerder een proeverij van DeBiermeneer gehad? Geef dat dan aan, dan zorgen wij voor nieuwe unieke bieren en verhalen.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. Ik neem alles mee, van glazen tot servetten.. Reserveer hier direct!

Reiskosten bedragen €0,30/km vanuit Alkmaar (Mark) of Den Haag (Jaap).

Bierproeverij boeken? Ik kom bij jou langs, thuis of op het werk. Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.

HEERLIJKE AVOND

“Wat een fijne en gezellige avond met Mark en zijn gekozen biertjes. Heerlijke nieuwe biertjes geproefd en veel nieuwe weetjes. Zeker aan te raden. Dankjewel ‘De bier meneer!'” -Anne

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Bierproeverij bij jou thuis

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Zelfs de supermarkt heeft tegenwoordig een mooi assortiment. Maar wat is er nou lekkerder dan achterover leunen en iemand bij je langs te krijgen die jullie meeneemt in de wereld van speciaalbier? Daar is de biermeneer voor. Wil jij dus een gezellige, culinaire en toch ook wel leerzame avond beleven? Of je nu in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of ergens anders woont, het maakt mij niet uit. Doe een aanvraag, en ik kom thuis (of op een andere locatie) langs om er een gezellige avond van te maken.

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers:

  Inclusief een officieel bierproefglas van DeBiermeneer? (+€5p.p.)