Bier proeverij boeken

Een bier proeverij is proeven, ervaren en genieten. Daar gaat het om bij DeBiermeneer. Wij nemen je daarom dus graag middels een bier proeverij mee in de wereld van speciaalbier. Je kunt ons boeken voor een ervaring bij jou thuis of op het werk, we komen graag langs! Mocht je willen dat wij de locatie regelen, is dat ook mogelijk. Kijk maar even rond, en heb je vragen, gebruik vooral de contactbutton rechtsboven!

TOP PROEVERIJ AAN HUIS

Mark is een man met veel kennis van bier. Leuke uitleg en lekkere biertjes. Heel gevarieerd. Het was een gezellige avond dankzij hem. Zeker een aanrader!” -Daisy

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Welke bier proeverij past bij jou?

We geven verschillende proeverijen, zodoende is er voor ieder wat wils en passend in ieders budget. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren. Je kunt voor een standaard proeverij gaan, of we stellen iets met een thema op maat voor je samen. Uiteraard passen we de bieren en hapjes aan op eventuele allergieën. Ook een proeverij met glutenvrije bieren behoort tot de mogelijkheden! Heb je dus specifieke wensen of voorkeuren, geef het aan in het opmerkingenveld.

GOED AVONDJE LEUKE BIERTJES PROEVEN

“Gezellige avond gehad waarbij Mark een leuke toelichting had op de door hem meegenomen biertjes. Leuk voor zowel beginnende bierdrinkers als mensen met meer ervaring.” -Gina

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

NIEUW: SAMEN DIGITAAL PROEVEN

Naast live bierproeverijen, kun je ook kiezen voor een online proeverij, samen digitaal proeven. Een voordelig alternatief voor een biersommelier bij jou op locatie. Uiteindelijk kost de online proeverij nog geen €10 per persoon. Je krijgt toegang tot een uur video-content op Youtube waarin we samen een aantal bieren proeven, je kunt een selectie maken uit 9 bieren (of je kunt ze alle 9 doen natuurlijk). Je betaalt een eenmalig bedrag voor de video’s en haalt vervolgens de bieren zelf in huis. Kijk hier voor alle informatie.

Zoals je kunt zien, is er voor ieder wat wils. Althans, dat proberen we! Een proeverij zonder hapjes is echt al ontzettend leuk, maar door bier en hapjes te combineren, gaat er pas echt een wereld voor je open. Alle hapjes zijn vers en zelf gemaakt, of aangeschaft bij lokale speciaalzaken waarmee we samenwerken. Daarnaast is live begeleiding natuurlijk het leukst, maar ook met een kleiner budget is bij DeBiermeneer een proeverij mogelijk. De prijzen zijn vanaf acht personen, maar als je meer wilt weten kun je de desbetreffende pagina’s checken. Is de groep groter dan 14 personen, dan krijg je een beetje korting. Ook zeer grote groepen zijn bij DeBiermeneer geen enkel probleem!

Bier proeverij boeken? Ik kom bij jou langs, thuis of op het werk. Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.