BIERPROEVERIJ MET SPIJS

Het allerleukste om te doen, vind ik het geven van een bierproeverij met foodpairing. Het combineren van bier met verschillende lekkere hapjes. Het combineren van bier en eten geeft een smaak-ervaring die vaak voor mensen een hele nieuwe wereld is. Soms lust je iets niet, wat met bier ineens erg lekker wordt. Het verrassingseffect is echt geweldig, niet alleen voor jou, maar ook voor mij!

Bierproeverij en foodpairing

Een bierproeverij met foodpairing is een uitdagende klus, maar de perfecte combinatie vinden geeft veel voldoening. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie volle, zoete gerstewijn samen met de intense smaak van blue stilton? Een andere mooie combinatie is een heerlijk frisse Saison Dupont met een wrapje met roomkaas en gerookte zalm, of wat dacht je van een prachtige klassieke Oude Kriek met pure chocolade? Dat wordt net een bonbonnetje!

Nu ben je vast benieuwd geworden naar zo’n bierproeverij met bijpassende hapjes. Check de verschillende arrangementen, er is voor ieder wat wils. De hapjes kunnen ook vegetarisch, veganistisch en/of glutenvrij geleverd worden. Alles vers en zelfgemaakt!

Veel plezier, proost en eet smakelijk 😉