Bierproeverij in Almelo

Zoek jij een bierproeverij in Almelo? DeBiermeneer komt graag bij je langs om er een leuke avond van te maken en jullie alles uit te leggen over speciaalbier. Een leuke en vooral smaakvolle ervaring. We vertellen je alles over de smaken en waar die vandaan komen. Daarnaast weet je vast wel hoe je bier moet drinken, maar kun je wellicht nog wat leren over hoe je het het beste kunt proeven. Daar zijn wij voor!

De bierproeverij in het kort

 • Interactieve bierproeverij met zes bieren bij jou thuis of op de zaak
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Na afloop weet jij perfect hoe je bier het beste kunt proeven
 • De leuke anekdotes zitten bij de prijs in 😉
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van meerdere sommeliers)
 • €32,50* per persoon (€29,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Vond je het zo leuk dat je weer terug bent voor een volgende proeverij? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. We nemen alles mee, van glazen tot servetten..

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij in Almelo boeken? Doe een aanvraag en we maken er een bierige avond van!

Over de bierproeverij in Almelo

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Ook bij de supermarkt kun je al terecht voor een mooie reeks speciaalbieren. Maar het is natuurlijk nog leuker als er een sommelier bij je thuis komt om jullie er van alles over te vertellen. Daar is DeBiermeneer voor. Wil jij dus een gezellige, culinaire en toch ook wel leerzame avond beleven? Als je een aanvraag doet, komen wij naar je toe om er een leuke avond van te maken. Ook als je niet in Almelo woont trouwens 😉 !

Een gezellige bierproeverij van DeBiermeneer in de achtertuin

Reserveer nu!

Heb je interesse? Gebruik dan het contactformulier hieronder om een aanvraag te doen. Deze is pas definitief als we er verder samen uitkomen. Voor vragen zijn we natuurlijk bereikbaar, daarvoor kun je de contactbutton rechtsboven gebruiken. We reageren snel!

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers:

  Generated by MPG