Bierproeverij in Altena

Met je vrienden een bierproeverij bij jou thuis in Altena? Ik ben DeBiermeneer en kom graag bij je langs om er een gezellige avond van te maken en jullie helemaal meenemen in de wereld van speciaalbier. Een leuke en vooral smaakvolle ervaring. Ik vertel je alles over de smaken en waar die vandaan komen. Daarnaast weet je vast wel hoe je bier moet drinken, maar kun je wellicht nog wat leren over hoe je het het beste kunt proeven. Daar ben ik voor! De bierproeverij in het kort:

 • Interactieve bierproeverij met 6 bieren bij jou op locatie
 • Alles leren over bier en hoe het gebrouwen wordt
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen kun je al boeken vanaf 8 personen, zonder maximum, grote groepen verzorg ik ook
 • €29,50 per persoon (€27,- per persoon vanaf 12 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Optie voor glutenvrije of biologische bieren (€5 extra p.p.)
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Gegarandeerd een gezellige avond! Direct reserveren.

Reiskosten bedragen €0,30/km, de eerste 20km is gratis, ik kom vanuit Alkmaar.

Bierproeverij in Altena boeken? Ik kom bij jou langs! Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.
Bierproeverij in Altena

Over de bierproeverij

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Zelfs de supermarkt heeft tegenwoordig een mooi assortiment. Maar wat is er nou lekkerder dan achterover leunen en iemand bij je langs te krijgen die jullie meeneemt in de wereld van speciaalbier? Daar is de biermeneer voor. Wil jij dus een gezellige, culinaire en toch ook wel leerzame avond beleven? Doe een aanvraag, en ik kom bij jou langs om er een gezellige avond van te maken. Ook als je niet in Altena woont trouwens 😉 !

Een gezellige bierproeverij van DeBiermeneer in de achtertuin

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Gewenst tijdstip

  Glutenvrij of biologisch? (€5 extra p.p.)

  Generated by MPG