fbpx

Bierproeverij in Baaium?

Zoek je een bierproeverij in Baaium? Ik kom graag bij je langs. Mijn bierproeverij in het kort: 6 fantastische bieren met een verhaal. €27,50 per persoon. Bij jou op locatie in Baaium. Boek hier!

Proeven, ervaren en genieten, daar gaat het om bij de biermeneer. Logisch dus, dat je me kunt inhuren voor een bierproeverij bij jou thuis. Ik kom graag bij je langs om je mee te nemen in de wereld van speciaalbier en het proeven ervan! Ik leer je meer over bier, de smaken, de achtergrond en de verschillende stijlen. Oh, en natuurlijk wordt het gezellig, want dat is minstens zo belangrijk!

Bierproeverij bij jou thuis

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Zelfs de supermarkt heeft tegenwoordig een mooi assortiment. Maar wat is er nou lekkerder dan achterover leunen en iemand bij je langs te krijgen die jullie meeneemt in de wereld van speciaalbier? Daar is de biermeneer voor. Wil jij dus een gezellige, culinaire en toch ook wel leerzame avond beleven? Of je nu in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of ergens anders woont, het maakt mij niet uit. Doe een aanvraag, en ik kom thuis (of op een andere locatie) langs om er een gezellige avond van te maken.

Inhoud van de proeverij

 • Interactieve bierproeverij met 6 bieren
 • Alles leren over bier en hoe het gebrouwen wordt
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen kun je al boeken vanaf 8 personen
 • €27,50 per persoon (€25,- per persoon vanaf 12 personen)
 • Duurt +/- 1,5 uur
 • Optie voor glutenvrije of biologische bieren (€5 extra p.p.)
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Gegarandeerd een gezellige avond!

Reiskosten bedragen €0,30/km, de eerste 20km is gratis, ik kom vanuit Alkmaar.

Bierproeverij met verschillende bierstijlen.
Bierproeverij met verschillende bierstijlen.

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Gewenst tijdstip

  Glutenvrij of biologisch? (€5 extra p.p.)

  Delen? Doen!
  Generated by MPG