Bierproeverij in Gemert-Bakel

Met je vrienden een bierproeverij bij jou thuis in Gemert-Bakel? DeBiermeneer komt graag bij je langs om er een bierige avond van te maken en met jullie leuke feitjes over speciaalbier te delen. Een gezellige en smakelijke avond. Alles leren over de smaken van bier en hoe die ontstaan? Wij vertellen het! Ook leggen we uit hoe proeven werkt, en hoe jij optimaal van je bier kunt genieten. Daar zijn wij voor!

De bierproeverij in het kort

 • Leuke bierproeverij met 6 bieren bij jou op locatie
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Jij weet aan het einde precies hoe je een bier proeft
 • De leuke anekdotes zitten bij de prijs in 😉
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van meerdere sommeliers)
 • €32,50* per persoon (€29,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Vond je het zo leuk dat je weer terug bent voor een volgende proeverij? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. We nemen alles mee, van glazen tot servetten..

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij in Gemert-Bakel boeken? DeBiermeneer komt graag bij je langs voor een leuke proeverij!

Alles over de bierproeverij in Gemert-Bakel

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Zelfs de supermarkt heeft tegenwoordig een mooi assortiment. Maar hoe fijn is het om een sommelier bij je langs te krijgen die alles voor je regelt en leuke verhalen heeft? Daar is DeBiermeneer voor. Wil jij dus een gezellige, culinaire en toch ook wel leerzame avond beleven? Doe een aanvraag, en we komen bij jou langs om er een gezellige avond van te maken. Ook als je niet in Gemert-Bakel woont trouwens 😉 !

Bierproeverij met hapjes boeken? Ik kom bij jou langs! Bekijk hier het aanbod. Mooie bieren, goede verhalen, lekkere hapjes en gezelligheid!

Reserveer nu!

Wil jij nou zo’n proeverij boeken? Daarvoor kun je onderstaand formulier invullen. De aanvraag is niet direct definitief, dat regelen we uiteindelijk per mail. Je krijgt vaak dezelfde dag antwoord. Als je specifieke wensen hebt, kun je dat in de opmerkingen aangeven. Je mag ook altijd de contact-button rechtsboven gebruiken!

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers:

  Generated by MPG