Bierproeverij in Hilvarenbeek

Zin in een bierproeverij in Hilvarenbeek? DeBiermeneer komt graag bij je langs om er een leuke avond van te maken en met jullie leuke feitjes over speciaalbier te delen. Een gezellige en smakelijke avond. We vertellen je alles over de smaken en waar die vandaan komen. Daarnaast weet je vast wel hoe je bier moet drinken, maar kun je wellicht nog wat leren over hoe je het het beste kunt proeven. Daar zijn wij voor!

De bierproeverij in het kort

 • Leuke bierproeverij met 6 bieren bij jou op locatie
 • We vertellen je alles over de brouwers en hun bieren, en het proces daar achter
 • Jij weet aan het einde precies hoe je een bier proeft
 • Goede verhalen krijg je er gratis bij
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van meerdere sommeliers)
 • €32,50* per persoon (€29,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Vond je het zo leuk dat je weer terug bent voor een volgende proeverij? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. We nemen alles mee, van glazen tot servetten..

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij in Hilvarenbeek boeken? Boek DeBiermeneer en we maken er een feestje van.

Over de bierproeverij in Hilvarenbeek

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Zelfs de supermarkt heeft tegenwoordig een mooi assortiment. Maar het is natuurlijk nog leuker als er een sommelier bij je thuis komt om jullie er van alles over te vertellen. Daar is DeBiermeneer voor. Wil jij dus een gezellige, culinaire en toch ook wel leerzame avond beleven? Als je een aanvraag doet, komen wij naar je toe om er een leuke avond van te maken. Ook als je niet in Hilvarenbeek woont trouwens 😉 !

Een gezellige bierproeverij van DeBiermeneer in de achtertuin

Reserveer nu!

Wil jij nou zo’n proeverij boeken? Daarvoor kun je onderstaand formulier invullen. De aanvraag is niet direct definitief, dat regelen we uiteindelijk per mail. Je krijgt vaak dezelfde dag antwoord. Als je specifieke wensen hebt, kun je dat in de opmerkingen aangeven. Je mag ook altijd de contact-button rechtsboven gebruiken!

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers:

  Generated by MPG