Bierproeverij in Hollands Kroon

Ben je op zoek naar een bierproeverij in (de omgeving van) Hollands Kroon? DeBiermeneer komt graag bij je langs om er een gezellige avond van te maken en jullie helemaal onder te dompelen in de wereld van speciaalbier. Een gezellige en smakelijke avond. Je komt alles te weten over de smaken van bier en hoe die tot stand komen. Ook hoe je het beste bier kunt proeven, leggen we je uit. Daar zijn wij voor!

De bierproeverij in het kort

 • Leuke bierproeverij met 6 bieren bij jou op locatie
 • We vertellen je alles over de brouwers en hun bieren, en het proces daar achter
 • Jij weet aan het einde precies hoe je een bier proeft
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van meerdere sommeliers)
 • €32,50* per persoon (€29,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Vond je het zo leuk dat je weer terug bent voor een volgende proeverij? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. We nemen alles mee, van glazen tot servetten..

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij in Hollands Kroon boeken? Ik kom bij jou langs! Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.

Alles over de bierproeverij in Hollands Kroon

Je kunt natuurlijk ook zelf een bierproeverij organiseren door wat bier in huis te halen. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Zelfs de supermarkt heeft tegenwoordig een mooi assortiment. Maar hoe fijn is het om een sommelier bij je langs te krijgen die alles voor je regelt en leuke verhalen heeft? Daar is DeBiermeneer voor. Klinkt dit je goed in de oren? Als je een aanvraag doet, komen wij naar je toe om er een leuke avond van te maken. Ook als je niet in Hollands Kroon woont trouwens 😉 !

Een gezellige bierproeverij van DeBiermeneer in de achtertuin

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Ook voor een offerte kun je dus dit formulier gebruiken. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Geef dat vooral in de opmerkingen aan. Een aanvraag is pas definitief als we er uiteindelijk via de mail uitkomen.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers:

  Generated by MPG