Bierproeverij in Oldebroek

Zoek jij een bierproeverij in Oldebroek? DeBiermeneer komt graag bij je langs om er een leuke avond van te maken en jullie helemaal onder te dompelen in de wereld van speciaalbier. Een gezellige en smakelijke avond. We vertellen je alles over de smaken en waar die vandaan komen. Daarnaast weet je vast wel hoe je bier moet drinken, maar kun je wellicht nog wat leren over hoe je het het beste kunt proeven. Daar zijn wij voor!

De bierproeverij in het kort

 • Gezellige bierproeverij met zes bieren in jouw woonkamer of bedrijfskantine
 • We vertellen je alles over de brouwers en hun bieren, en het proces daar achter
 • Leren hoe je perfect bier kunt proeven
 • Goede verhalen krijg je er gratis bij
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van meerdere sommeliers)
 • €32,50* per persoon (€29,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Heb je al eens eerder een proeverij van DeBiermeneer gehad? Geef dat dan aan, dan zorgen wij voor nieuwe unieke bieren en verhalen.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. We nemen alles mee, van glazen tot servetten..

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij in Oldebroek boeken? Boek DeBiermeneer en we maken er een feestje van.

De bierproeverij in Oldebroek

Natuurlijk kun je zelf aan de slag om een bierproeverij bij jou thuis te organiseren. Je kunt overal wel pakketten vinden, tips om de proeverij op te bouwen en er zijn talloze (online) bierwinkels waar je mooie bieren kunt aanschaffen. Ook bij de supermarkt kun je al terecht voor een mooie reeks speciaalbieren. Maar het is natuurlijk nog leuker als er een sommelier bij je thuis komt om jullie er van alles over te vertellen. Daar is DeBiermeneer voor. Klinkt dit je goed in de oren? Als je een aanvraag doet, komen wij naar je toe om er een leuke avond van te maken. Ook als je niet in Oldebroek woont trouwens 😉 !

Een gezellige bierproeverij in de bedrijfskantine.

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Ook voor een offerte kun je dus dit formulier gebruiken. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Geef dat vooral in de opmerkingen aan. Een aanvraag is pas definitief als we er uiteindelijk via de mail uitkomen.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers:

  Generated by MPG