Bierproeverij met hapjes

De bierproeverij met bijpassende hapjes in kort:

 • Interactieve bierproeverij met zes bieren bij jou thuis of op de zaak
 • Bij ieder bier een bijpassend, vers en zelfgemaakt hapje
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Na afloop weet jij perfect hoe je bier het beste kunt proeven
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van extra personeel)
 • €43,50* per persoon (€39,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2,5 uur
 • Heb je al eens eerder een proeverij van DeBiermeneer gehad? Geef dat dan aan, dan zorgen wij voor nieuwe unieke bieren, hapjes en verhalen.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. Ik neem alles mee, van glazen tot servetten.

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij met hapjes boeken? Ik kom bij jou langs! Bekijk hier het aanbod. Mooie bieren, goede verhalen, lekkere hapjes en gezelligheid!

Als je hier blij van wordt, kom ik graag bij je langs! Als je geen behoefte aan bijpassende hapjes hebt, kun je kiezen voor een proeverij zonder hapjes. Ook heel leuk en iets voordeliger (vanaf €29,50 per persoon).

IK RAAD DEBIERMENEER AAN

“Met ons bedrijf een leuke en educatieve bierproeverij met bijpassende hapjes gehad! Duidelijke uitleg en interessante dingen geleerd. Bijvoorbeeld de combinatie van hapjes met de biertjes, hoe die elkaar versterken of helpen. De biermeneer heeft ons een leuke middag bezorgd waar we het als team nog steeds over hebben en leuk op terug kunnen kijken!” -Henk

Bierproeverij met hapjes, december 2021 – Klik hier voor alle beoordelingen

Interactieve bierproeverij met 6 bieren bij jou thuis of op de zaak

Bierproeverij met hapjes bij jou thuis

Een bierproeverij met bijpassende hapjes, bier en foodpairing, is een echte smaakbeleving. De uitdaging van het combineren van bier met eten is om een nieuwe smaaksensatie te creëren. Het hapje kan het bier een nieuwe smaak geven, of andersom, of de combinatie zorgt voor een nieuwe smaakdimensie. Daardoor kan zelfs iets wat je niet lust (bepaald eten of een bepaalde bierstijl), met foodpairing ineens lekker worden. Daarnaast komen de vreemdste combinaties voorbij, die toch ineens heel erg lekker blijken. Regelmatig neem ik chocolade mee, dat is heerlijk met een stout

Reserveer direct

Zoals aangegeven, je kunt hier een aanvraag doen en zo jouw plekje in mijn agenda veilig stellen 😉 . De aanvraag is vrijblijvend. Heb je andere vragen of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, via de contact-pagina of de contactbutton rechtsboven. Snel antwoord gegarandeerd!

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers: