Bierproeverij met kaas

Bierproeverij met kaas in het kort: 6 smaakvolle en unieke bieren met een verhaal en een heerlijk bijpassend kaasje bij ieder bier. €39,50 per persoon, voor de ultieme kaasliefhebber. Alternatieven zijn de proeverij zonder hapjes vanaf €27pp of een proeverij met verschillende hapjes. Maar geloof me, met kaas erbij is genieten. Wat mag je verwachten:

 • Interactieve bierproeverij met zes bieren bij jou thuis of op de zaak
 • Bij ieder bier een kaasje waarvan de smaken op elkaar zijn afgestemd
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Na afloop weet jij perfect hoe je bier het beste kunt proeven
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van extra personeel)
 • €43,50* per persoon (€39,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2,5 uur
 • Heb je al eens eerder een proeverij van DeBiermeneer gehad? Geef dat dan aan, dan zorgen wij voor nieuwe unieke bieren, hapjes en verhalen.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. Ik neem alles mee, van glazen tot servetten

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

TOP PROEVERIJ AAN HUIS

“Bijzondere en lekkere bieren gedronken. Echt leuk om te doen, zeker met zo’n ervaren host als Mark.” -Jelle

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Een bierproeverij met kaas is een fijne manier om de avond mee door te komen. Zes mooie bieren met bijpassende kazen. De bieren gaan van licht naar donker, van eenvoudig naar complex en van makkelijk drinkbaar naar bier met een hoge smaak-intensiteit. De kazen worden op dezelfde manier opgebouwd, van lichte, witte kazen gaan we naar gele kazen, jong tot oud. Uiteraard komen er ook roodkorstkazen voorbij, en zit er vaak een blauwader aan het einde. Lichte, frisse blonde bieren zoals een saison of een blonde gaan vaak mooi bij lichte kazen. Hoe zwaarder, donkerder of complexer de bieren worden, groeien de kazen mee in smaak. Een ware smaaksensatie… Of hou je meer van vlees? 😉

Bierproeverij met kaas bij jou thuis

Ik kom graag bij je langs om je mee te nemen in de wereld van bier en kaas, en voornamelijk de combinaties daarvan. Mocht je er oren naar hebben, vul dan vooral het formulier in, en dan zien we elkaar snel!

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers: