Bierproeverij met vlees

Bierproeverij met vlees in het kort: 6 smaakvolle en unieke bieren met een verhaal en een heerlijk bijpassend stukje vlees. €39,50 per persoon, voor de echte carnivoor. Alternatieven zijn de proeverij zonder hapjes vanaf €29,50 p.p. of de proeverij met verschillende hapjes. Maar geloof me, met vlees erbij is nóg lekkerder. Wat mag je verwachten:

 • Interactieve bierproeverij met zes bieren bij jou thuis of op de zaak
 • Bij ieder bier een stukje vlees waarvan de smaken op elkaar zijn afgestemd
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Na afloop weet jij perfect hoe je bier het beste kunt proeven
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig met inzet van extra personeel)
 • €43,50* per persoon (€39,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2,5 uur
 • Heb je al eens eerder een proeverij van DeBiermeneer gehad? Geef dat dan aan, dan zorgen wij voor nieuwe unieke bieren, hapjes en verhalen.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. Ik neem alles mee, van glazen tot servetten

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

TOP PROEVERIJ AAN HUIS

“Super leuke en lekkere bierproeverij voor mijn verjaardag gekregen. Mark was zeer deskundig en kan de groep goed meenemen in zijn bevindingen en de groep meenemen in de smaken.” -Thomas

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Als je op zoek bent naar een smaakvol avondvullend programma, is de bierproeverij met vlees misschien wel wat voor jou. Voor de echte carnivoren onder ons! Zes fijne stukjes vlees met bijpassende bieren. In de bieren zit een fijne opbouw zodat je er lekker in kunt komen, en de bijpassende stukjes vlees bouwen ook op in intensiteit. De bieren zullen uiteenlopen van licht tot donker en van eenvoudig drinkbaar tot complex. Bij de hapjes kun je denken aan een heerlijk ambachtelijk gemaakt stukje fuet, een toastje met een vers stukje paté of lekker sappige albondigas (beter bekend als gehaktballetjes in tomatensaus). Een vast succesnummertje is de zelfgemaakte saté van kippendijen met een goeie IPA ernaast. Ben je niet zo’n vlees-eter? Dan is de proeverij met kaas misschien iets voor jou!

bier bij sate
bier bij spareribs

Bierproeverij met vlees bij jou thuis

Ik kom graag bij je langs om je mee te nemen in de wereld van bier en vlees, en voornamelijk de combinaties daarvan. Mocht je er oren naar hebben, vul dan vooral het formulier in, en dan zien we elkaar snel!

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers: