Bierproeverij

Een bierproeverij, een leuke activiteit met vrienden, buren, familie of collega’s. Een ervaren biersommelier tilt zo’n proeverij net een niveautje hoger! Boek DeBiermeneer en we komen bij jou langs om jullie een gezellige middag of avond te bezorgen. Je leert meer over bier, het proeven ervan, de smaken, de achtergrond en de verschillende stijlen. En we maken er een feestje van! De bierproeverij in het kort:

 • Interactieve bierproeverij met zes bieren bij jou thuis of op de zaak
 • Alles leren over de bieren, de brouwers en het brouwproces
 • Na afloop weet jij perfect hoe je bier het beste kunt proeven
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen (ook grote groepen, waar nodig komen we samen)
 • €32,50 per persoon (€29,50 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Wil je hapjes erbij? Check dan het aanbod met bijpassende hapjes
 • Heb je al eens eerder een proeverij van DeBiermeneer gehad? Geef dat dan aan, dan zorgen wij voor nieuwe unieke bieren en verhalen of een andere sommelier.
 • Altijd een gezellige avond met volledige ontzorging. We nemen alles mee, van glazen tot servetten..

*Reiskosten bedragen €0,30/km. We hebben sommeliers door heel Nederland en proberen altijd de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Boek hier of lees verder.

Bierproeverij boeken? Ik kom bij jou langs, thuis of op het werk. Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.

HEERLIJKE AVOND

“Wat een top avond met een gepassioneerde bier sommelier, Kevin, die ons erg veel nieuwe weetjes en verhalen over bieren kon vertellen. Daarnaast een plus punt dat het allemaal nieuwe biertjes waren, ondanks dat we er al vele geproefd hebben. Een grote aanrader!” -Danique

Bierproeverij, mei 2024 – Klik hier voor alle beoordelingen

Bierproeverij thuis of op de zaak

Het is heel goed mogelijk om zelf een bierproeverij thuis te organiseren. Overal zijn pakketten beschikbaar en je kunt volop tips vinden voor het samenstellen van een proeverij. Er zijn talloze (online) bierwinkels waar je bijzondere bieren kunt kopen, en zelfs supermarkten hebben tegenwoordig een uitgebreid aanbod. Maar wat is er fijner dan achterover leunen terwijl iemand je onderdompelt in de wereld van speciaalbier? Dat is waar DeBiermeneer om de hoek komt kijken. Wil je een avond vol gezelligheid, culinaire verrassingen en leerzame momenten? Of je nu in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of ergens anders woont, wij zitten in heel het land en komen naar je toe. Dien een aanvraag in en wij zorgen voor een onvergetelijke avond bij jou thuis of op een andere gewenste locatie.

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Tijdstip

  Aantal deelnemers: