fbpx

Bierproeverij boeken

Bier proeven, ervaren en genieten, daar gaat het om bij de biermeneer; brouwer en biersommelier. Ik neem je daarom dus graag middels een bier proeverij mee in de wereld van speciaalbier. Je kunt me boeken voor een ervaring bij jou thuis of op het werk, ik kom graag langs. Mocht je willen dat ik de locatie regel, is dat ook mogelijk. Kijk maar even rond, en je mag altijd een mailtje sturen als je vragen hebt!

Welke bier proeverij past bij jou?

Ik geef verschillende proeverijen, zodoende heb ik voor ieder wat wils en passend in ieders budget. Ook houden we uiteraard rekening met voorkeuren (zoals een bierproeverij ondersteund door vegetarische of vegan hapjes, of alleen biologische bieren) of allergieën (zoals volledig glutenvrij, uiteraard ook de bieren). Een proeverij duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van hoe snel er gedronken wordt 😉

Zoals je kunt zien, is er voor ieder wat wils. Althans, dat probeer ik! Een proeverij zonder hapjes is echt al ontzettend leuk, maar door bier en hapjes te combineren, gaat er pas echt een wereld voor je open. Alle hapjes zijn vers en zelf gemaakt, of aangeschaft bij lokale speciaalzaken waarmee ik samenwerk. De prijzen zijn vanaf acht personen, maar als je meer wilt weten kun je de desbetreffende pagina’s checken. Voor grotere groepen (vanaf 12 personen) is een korting mogelijk.

Delen? Doen!