diensten

Proeven, ervaren en genieten. Daar gaat het om bij DeBiermeneer. We nemen je graag mee in de wereld van speciaalbier. Dit doen we met verschillende bierproeverijen, met of zonder hapjes, bij jou op locatie. Deze zijn al te boeken vanaf €27 per persoon. Daarnaast hebben we een digitale proeverij vanaf slechts €10 per persoon. Voor de echte liefhebber is er de workshop bierbrouwen. Ga jij binnenkort met je eigen bier naar huis? Gebruik eventueel de contact-button rechtsboven voor al je vragen!

Foodpairing blog

Wij vinden het tof om bier te combineren met eten. Eten en bier kunnen echt een hele nieuwe dimensie aan het geheel geven. Je kunt smaken in het bier of het eten extra benadrukken, naar bovenhalen, de balans opzoeken, contrasterende smaken opzoeken, er kan veel. Wil je meer weten? Check de blogs hiernaast of ga naar het overzicht.

bierstijlen

Tijdens onze proeverijen krijgen we vaak vragen over bierstijlen. Waar komen ze vandaan, hoe zijn ze ontstaan en hoe worden ze eigenlijk gemaakt? Hoe verschillen ze van andere stijlen? Daar komen we in deze categorie graag op terug. Leesvoer om jouw bierkennis te verbeteren! Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden? Boek bij ons een proeverij, en we vertellen je er graag meer over.