Moersleutel

Boek hier de officiële Moersleutel-proeverij, uiteraard in samenwerking met Moersleutel Craft Brewery en gewoon bij jou thuis! Deze proeverijen zijn al mogelijk vanaf €27,50 per persoon. Boek hier!

Leer meer over de Moersleutel en hun bieren met deze uitgebreide proeverij op locatie! Een niet-geijkte, culinaire en toch ook leerzame ervaring, perfect voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Of het nu in Alkmaar is of ergens anders, doe een aanvraag, en ik kom graag bij jullie langs. In de brouwerij geef ik ook de rondleidingen, dus ik kan je alles over de brouwerij en hun bieren vertellen!

Er waren ooit…

…vier broers uit Noord Holland die klaar waren met hun technische studies en wilden laten zien dat ze zo’n beetje alles beter konden dan hun vader, maar met name bier brouwen. Hun vader daagde ze uit en liet de broers brouwen op de kleine installatie die hij toen had. Het eerste bier wat ze maakten, smaakte naar eigen zeggen naar slootwater, maar naarmate ze bleven brouwen werden de bieren steeds beter en beter.

Na wat experimenteren waren ze er klaar voor om de Nederlandse markt met nieuwe bieren kennis te laten maken. Ze brachten een vatgerijpte Imperial Stout op de markt, en vanaf daar ging het hard! Uiteraard bleven de broers ruimte voor verbetering zien, en bleven dan ook verbeteren. En dat doen ze nog steeds. Die drang om steeds betere bieren te maken, heeft ervoor gezorgd dat de brouwerij als een van de beteren ter wereld wordt gezien, en als de top in Nederland. Dat is wat ze geen normale brouwers maakt, maar echte Beer Engineers.

Inhoud van de proeverij

 • Interactieve bierproeverij met vijf bieren van de Moersleutel
 • Alles leren over de brouwerij, de bieren en hoe ze gebrouwen worden
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen kun je al boeken vanaf 8 personen
 • €37* per persoon (€34 per persoon vanaf 24 personen)
 • Duurt +/- 2 uur
 • Eventueel met bijpassende hapjes voor €13 per persoon extra
 • Gegarandeerd een gezellige avond!

*Reiskosten bedragen €0,30/km vanuit Ede. Bij proeverijen of reistijd tijdens kantooruren (ma-vr 9:00u-17:30u) kan een extra toeslag van toepassing zijn.

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Gewenst tijdstip

  Met bijpassende hapjes? (€10 extra p.p.)

  Aantal deelnemers: