Online bierproeverij (COVID-proof)

De online bierproeverij in het kort: 4 bieren met een verhaal, thuisgestuurd bij alle deelnemers. €37,50 per persoon inclusief verzending en live proefbegeleiding door de biermeneer, via Skype, Teams, Google Meets of wat jij graag zou willen. Boek hier! Je kunt trouwens voor een klein bedrag ook de begeleiding kopen en de rest zelf organiseren, waarbij je toegang krijgt tot een uur 4K video-content waarin ik je helemaal door de proeverij meeneem! Digitaal, en voordelig.

Corona houdt ons nu al een tijd in de greep, en met de wisselende maatregelen is het niet altijd mogelijk om samen te komen om bier te proeven. Daarom organiseer ik nu een online bierproeverij. Je krijgt de bieren thuisgestuurd (ik werk daarvoor samen met mijn vrienden van Beer in a Box) en op de avond zelf maken we er een digitaal feestje van. Iedereen kan meedoen, met smartphone, tablet of computer. Nog leuker als iedereen een camera heeft!

Samen digitaal proeven

Toen we net last hadden van de COVID maatregelen, was ik wat sceptisch over online proeverijen organiseren, eigenlijk net als dat ik het lastig vond om 100% digitaal te werken. Nu we al maanden in deze situatie zitten en ik verschillende online proeverijen heb georganiseerd, merk ik eigenlijk dat het hartstikke leuk is! Een live proeverij is natuurlijk het leukst, maar dit is in ieder geval veel beter dan helemaal niets.. 🙂

Mijn eerste proeverij was via Houseparty, een mobiele app. Tegenwoordig zijn er betere alternatieven en doe ik ze vaak via Zoom of Skype. Alle deelnemers ontvangen van tevoren een doos met vier bieren, die we vervolgens samen opdrinken.

Inhoud van de online bierproeverij

  • Interactieve bierproeverij met 4 bieren, thuisgestuurd door Beer in a Box
  • Alles leren over bier en hoe het gebrouwen wordt
  • Leuke anekdotes tussendoor
  • Proeverijen kun je al boeken vanaf 8 personen, zonder maximum, grote groepen verzorg ik ook
  • €37,50 per persoon (€35 per persoon vanaf 12 personen)
  • Duurt +/- 1 uur
  • Optie voor glutenvrije of biologische bieren (€5 extra p.p.)
  • Gegarandeerd een gezellige middag of avond!

* De proeverij is duurder dan een proeverij op locatie. Dat komt omdat ik op locatie het bier uit de fles verdeel over meerdere deelnemers, ik koop dus meer bier in. Daarnaast zijn er de verzendkosten. Wel bespaar je jezelf de reiskosten!

Reserveer nu!

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

Fout: Contact formulier niet gevonden.