ONLINE BIERPROEVERIJ

De online bierproeverij in het kort: 4 bieren met een verhaal, thuisgestuurd bij alle deelnemers. €37,50 per persoon inclusief verzending en live proefbegeleiding door de biermeneer, via Skype. Boek hier!

Corona houdt ons nu al een tijd in de greep, en met de wisselende maatregelen is het niet altijd mogelijk om samen te komen om bier te proeven. Daarom organiseer ik nu een online bierproeverij. Je krijgt de bieren thuisgestuurd (ik werk daarvoor samen met mijn vrienden van Beer in a Box) en op de avond zelf maken we er een digitaal feestje van. Iedereen kan meedoen, met smartphone, tablet of computer. Nog leuker als iedereen een camera heeft!

Samen digitaal proeven

Mijn eerste online bierproeverij was net na de eerste lockdown via de app Houseparty.

Toen we net last hadden van de COVID maatregelen, was ik wat sceptisch over online proeverijen organiseren, eigenlijk net als dat ik het lastig vond om 100% digitaal te werken. Nu we al maanden in deze situatie zitten en ik verschillende online proeverijen heb georganiseerd, merk ik eigenlijk dat het hartstikke leuk is! Een live proeverij is natuurlijk het leukst, maar dit is in ieder geval veel beter dan helemaal niets.. 🙂

Mijn eerste proeverij was via Houseparty, een mobiele app. Tegenwoordig zijn er betere alternatieven en doe ik ze vaak via Zoom of Skype. Alle deelnemers ontvangen van tevoren een doos met vier bieren, die we vervolgens samen opdrinken.

Inhoud van de online bierproeverij

 • Interactieve bierproeverij met 4 bieren, thuisgestuurd door Beer in a Box
 • Alles leren over bier en hoe het gebrouwen wordt
 • Leuke anekdotes tussendoor
 • Proeverijen kun je al boeken vanaf 8 personen
 • €37,50 per persoon (€35 per persoon vanaf 12 personen)
 • Duurt +/- 1 uur
 • Optie voor glutenvrije of biologische bieren (€5 extra p.p.)
 • Gegarandeerd een gezellige middag of avond!

* De proeverij is duurder dan een proeverij op locatie. Dat komt omdat ik op locatie het bier uit de fles verdeel over meerdere deelnemers, ik koop dus meer bier in. Daarnaast zijn er de verzendkosten. Wel bespaar je jezelf de reiskosten!

Reserveer

Ben je geinteresseerd, kun je direct hieronder een aanvraag doen. Maak je geen zorgen, je zit nergens direct aan vast. Heb je nog vragen, of zoek je net iets anders? Neem dan vooral contact met me op, ik reageer meestal dezelfde dag nog.

  Jouw gegevens

  De proeverij

  Gewenste datum

  Gewenst tijdstip

  Glutenvrij of biologisch? (€5 extra p.p.)