bierproeverij op vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren.. Een goede vriend, vriendin of familielid gaat trouwen en het is aan jou om een leuke activiteit te bedenken. Een bierproeverij is daarvoor de ideale activiteit! Het is gezellig, je drinkt (en eet?) wat lekkers en zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van bier? Wij van DeBiermeneer organiseren dit graag voor je! We nemen alles voor je uit handen en verzorgen de gehele proeverij, van glaswerk tot servet, we komen graag langs! Mocht je willen dat wij de locatie regelen, is dat ook mogelijk. Kijk maar even rond, en heb je vragen, gebruik vooral de contactbutton rechtsboven!

TOP PROEVERIJ AAN HUIS

Mark is een man met veel kennis van bier. Leuke uitleg en lekkere biertjes. Heel gevarieerd. Het was een gezellige avond dankzij hem. Zeker een aanrader!” -Daisy

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Welke bierproeverij past bij jouw vrijgezellenfeest?

We geven verschillende proeverijen, zodoende is er voor ieder wat wils en passend in ieders budget. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren. Je kunt voor een standaard proeverij gaan, of we stellen iets met een thema op maat voor je samen. Misschien heeft de bachelor bepaalde voorkeuren? Heb je dus specifieke wensen of voorkeuren, geef het aan in het opmerkingenveld.

GOED AVONDJE LEUKE BIERTJES PROEVEN

“Gezellige avond gehad waarbij Mark een leuke toelichting had op de door hem meegenomen biertjes. Leuk voor zowel beginnende bierdrinkers als mensen met meer ervaring.” -Gina

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Zoals je kunt zien, is er voor ieder wat wils. Althans, dat proberen we! Een proeverij zonder hapjes is echt al ontzettend leuk, maar door bier en hapjes te combineren, gaat er pas echt een wereld voor je open. Alle hapjes zijn vers en zelf gemaakt, of aangeschaft bij lokale speciaalzaken waarmee we samenwerken.

vrijgezellenfeest? bierproeverij!
Bier proeverij boeken? Ik kom bij jou langs, thuis of op het werk. Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.
vrijgezellenfeest? bierproeverij!
bedrijfsfeest? bierproeverij!
bedrijfsfeest? bierproeverij!