bierproeverij op vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren.. Een goede vriend, vriendin of familielid gaat trouwen en het is aan jou om een mooie dag te organiseren. Een bierproeverij is daarvoor de ideale activiteit! Het is gezellig, je drinkt (en eet?) wat lekkers en zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van bier? Wij van DeBiermeneer organiseren dit graag voor je! We nemen alles voor je uit handen en verzorgen de gehele proeverij, van glaswerk tot servet, we komen graag bij jullie langs. Mocht je willen dat wij de locatie regelen, is dat ook mogelijk. Kijk maar even rond, en heb je vragen, gebruik vooral de contactbutton rechtsboven!

TOP PROEVERIJ AAN HUIS

Wat een kennis heeft Wessel en wat doet hij het leuk! Ook voor de alcoholvrije drinker was er een leuke proeverij. Echt een aanrader!” -AK

Bierproeverij, april 2024 – Klik hier voor alle beoordelingen

Welke bierproeverij past bij jouw vrijgezellenfeest?

We geven verschillende proeverijen, zodoende is er voor ieder wat wils en passend in ieders budget. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren. Je kunt voor een standaard proeverij gaan, of we stellen iets met een thema op maat voor je samen. Misschien heeft de bachelor bepaalde voorkeuren? Heb je dus specifieke wensen of voorkeuren, geef het aan in het opmerkingenveld.

GOED AVONDJE LEUKE BIERTJES PROEVEN

“Frank was super relaxt en kon zich makkelijk aanpassen als de groep, na wat bier, luidruchtiger werd. Leuke info over bier en ook leuk dat ie in was voor een praatje tussen de biertjes door. Het is een leuke start van een feestje! Aanrader!” -Ellis

Bierproeverij, maart 2024 – Klik hier voor alle beoordelingen

Zoals je kunt zien, is er voor ieder wat wils. Althans, dat proberen we! Een proeverij zonder hapjes is echt al ontzettend leuk, maar door bier en hapjes te combineren, gaat er pas echt een wereld voor je open. Alle hapjes zijn vers en zelf gemaakt, of aangeschaft bij lokale speciaalzaken waarmee we samenwerken.

vrijgezellenfeest? bierproeverij!
Bier proeverij boeken? Ik kom bij jou langs, thuis of op het werk. Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.
vrijgezellenfeest? bierproeverij!
bedrijfsfeest? bierproeverij!
bedrijfsfeest? bierproeverij!