Zelf een bierproeverij organiseren, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk hartstikke leuk, om iemand bij je langs te hebben die lekker bieren komt schenken en er wat over vertelt. Maar, misschien vind je het wel leuk om het in de eerste instantie zelf te doen, dan lees je hier alle tips. Of, je hebt een maandelijks (of wekelijks 😉 ) proefavondje met vrienden, en je wilt het wat professioneler aanpakken? Lees hier verder!

Als je het leuk vindt om zelf een proeverij te organiseren, maar ook wel eens de begeleiding van een biersommelier erbij zou willen hebben, kan dat trouwens al voor een paar tientjes! Ga je helemaal zelf aan de slag? Lees dan verder!

Bierproeverij zelf samenstellen

Er is een aantal zaken waar je rekening mee moet of kunt houden bij het zelf samenstellen van een bierproeverij. Alle onderwerpen komen los van elkaar aan bod. Kijk maar even waar je jezelf verder in wilt verdiepen.

Optioneel nog:

Zoals je ziet komt er nog best wat bij kijken om zelf een leuke bierproeverij te organiseren. Het hoeft allemaal zeker niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel leuk om er een feestje van te maken en groots uit te pakken, toch? Naast het beantwoorden van deze vragen, krijg je van mij nog vijf tips voor op de avond zelf. Vindt je het nu al teveel? Je kunt het ook gewoon door mij laten doen.. Ik kom graag bij je langs met een aantal mooie bieren, met of zonder bijpassende hapjes. Als je het zelf wilt doen, laten we dan gaan kijken naar de bierkeuze.