Bier proeverij boeken

Een bier proeverij is proeven, ervaren en genieten. Daar gaat het om bij DeBiermeneer; brouwer en biersommelier. Ik neem je daarom dus graag middels een bier proeverij mee in de wereld van speciaalbier. Je kunt me boeken voor een ervaring bij jou thuis of op het werk, ik kom graag langs. Mocht je willen dat ik de locatie regel, is dat ook mogelijk. Kijk maar even rond, en heb je vragen, gebruik vooral de contactbutton rechtsboven!

TOP PROEVERIJ AAN HUIS

Mark is een man met veel kennis van bier. Leuke uitleg en lekkere biertjes. Heel gevarieerd. Het was een gezellige avond dankzij hem. Zeker een aanrader!” -Daisy

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

Welke bier proeverij past bij jou?

Ik geef verschillende proeverijen, zodoende heb ik voor ieder wat wils en passend in ieders budget. Natuurlijk hou ik rekening met jouw voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld een proeverij boeken met alleen biologische bieren, en natuurlijk pas ik de bieren en hapjes aan op eventuele allergieën. Ik kan zelfs een proeverij met glutenvrije bieren geven! Heb je dus specifieke wensen, geef het aan in het opmerkingenveld.

GOED AVONDJE LEUKE BIERTJES PROEVEN

“Gezellige avond gehad waarbij Mark een leuke toelichting had op de door hem meegenomen biertjes. Leuk voor zowel beginnende bierdrinkers als mensen met meer ervaring.” -Gina

Bierproeverij, april 2022 – Klik hier voor alle beoordelingen

NIEUW: SAMEN DIGITAAL PROEVEN

Naast de proeverijen die ik live begeleid, kun je ook kiezen voor een online proeverij, samen digitaal proeven. Een voordelig alternatief voor een biersommelier bij jou op locatie. Uiteindelijk kost de online proeverij nog geen €10 per persoon. Je krijgt toegang tot een uur video-content waarin we samen een aantal bieren proeven, je kunt een selectie maken uit 9 bieren (of je kunt ze alle 9 doen natuurlijk). Je betaalt een eenmalig bedrag voor de video’s en haalt vervolgens de bieren zelf in huis. Kijk hier voor alle informatie.

Zoals je kunt zien, is er voor ieder wat wils. Althans, dat probeer ik! Een proeverij zonder hapjes is echt al ontzettend leuk, maar door bier en hapjes te combineren, gaat er pas echt een wereld voor je open. Alle hapjes zijn vers en zelf gemaakt, of aangeschaft bij lokale speciaalzaken waarmee ik samenwerk. Daarnaast is live begeleiding natuurlijk het leukst, maar ook met een kleiner budget is bij mij een proeverij mogelijk. De prijzen zijn vanaf acht personen, maar als je meer wilt weten kun je de desbetreffende pagina’s checken. Voor grotere groepen (vanaf 12 personen) hanteer ik een korting. Ik heb ook ervaring met zeer grote groepen, dat is dus ook geen enkel probleem!

Bier proeverij boeken? Ik kom bij jou langs, thuis of op het werk. Mooie bieren, goede verhalen en gezelligheid. Bekijk hier het aanbod.